" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av min poetvän Petters dikt: Dubbelnatur.

"Inte lätt att vara livskamrat"  "När hela livet går ut på att slåss."




Av allt.

Av allt kan man lära,

känna,

förstå.

Ja, närmare hjärtat gå.

Inåt

 och så bättre må.

 

:)




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-01 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka kloka ord! Sött RIMM :) Applåd skall du få, och fortsätt med dina dikter så länge hjärtat slå! :D
2011-04-01

  Lena Själsöga Keijser
det är sant
löser vi upp ordet lära ur dess boja
ser lära i dess skönhet

då kanske vår smärta
vår kamp emot
sakta klingar ut

lära är skönhet
lära liv är rörande andning
läkande älskar rosenblad ansikte
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP