Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Himlen måste sakna en ängel.

Varje gång jag lyssnar på texten till himlen måste sakna en ängel är det som jag gråter av lycka.
Jag blir berörd av texten och känner att du ligger i min hand.
Tätt brevid mig ger du mig värme och kärlek.
Du står brevid mig när vi lovar varandra evig kärlek.
Musiken spelar och vi ler till varndra där vi står.
Vi sa ja till varandra och gick ut lyckligare .




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-02 18:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Musik och texter berör ofta...fint...
2014-09-21

  Junitvillingen
Så fint - "vi sa ja till varandra och gick ut lyckligare"...precis som det ju SKA vara!!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP