Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla

 

Kroppen flög med vinden
singlade som ett löv
sakta mot marken
i överljudsfart

Själen skrattade högt
av skräckblandad förtjusning
i de tvära kasten
rämnade verkligheten

Och hjärtat sjöng sånger
högt och ljudligt
exploderade orden
i flammande fyrverkerier




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-08 12:50



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Vackra bilder, poetiskt!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP