Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel 




Det enda

Det enda riktiga hem jag har,

är mitt hjärtas boning.

Ja, det är där,

jag verkligen är,

hemma. 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-09 11:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ursprungsoasen....
2011-04-10

    AA VIP
Det är så sant...// AA
2011-04-09

    ej medlem längre
Och det hemmet är alltid tillgängligt, när man väl hittat det.
2011-04-09

  mickech
ja, det är där man hör hemma
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP