Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du smaka?

 

Vill du smaka?

Vill du smaka

på mina ord?

Salta dem med tårar,

sockra dem med sött,

från ditt hjärta,

till mitt. 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-22 10:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
besmakas ljuvligt
2011-04-29

    ej medlem längre
Vilken vacker! Guldkant...
Du har känsla för orden i varje mening du gör
2011-04-28

  Lena Själsöga Keijser
dina händer är vackra bjudandeskålar
2011-04-24

    ej medlem längre
Mmm.
Salt sött surt beskt.
Alla smaker! :)
2011-04-23

    AA VIP
Klart jag vill smaka på dina ord. Fint skriftat. // AA
2011-04-23

    AA VIP
Klart jag vill smaka på dina ord. Fint skriftat. // AA
2011-04-23

    ej medlem längre
Klart jag vill ! :-)
2011-04-22

  TT
...så personligt, fyndigt och oemotståndligt skrivet...vem vill inte smaka på så fina ord...?! Bra diktat!!!
2011-04-22

  issac.a.m
vackert..
2011-04-22

    Ken Cassel
Ja, men det är väl klart att jag vill, Ninanion!
:)
Mm!
Smakar gott!

Kramar!
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP