Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var bor molnen

Var bor molnen
när solen skymmer sikten

Hur sover en regndroppe
under havsblå himladag

Varifrån kommer orken
till yrvaken krokuslök

Vart flyr min tanke
i självklarhetens ljus




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-13 10:08



Bookmark and Share


  ULJO
Intressanta och vetgiriga frågor, liksom "brinner ljuset upp eller ner?"
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP