Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I poeters skara


I poeters skara
jag villigt erkänner
bara få vara
som en ibland vänner

en lyrisk ådra
med obegränsad tid
vore att hårddra
emellertid

jag läser när jag hinner
komponerar ord likaså
ibland i andra knutar brinner
jag gillar er ändå




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 12:04



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig insikt.
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP