Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

objudna

 

 


när objudna gäster bröt sig in
och de stolta blommorna 
i mitt hjärta dog
under stövlars tramp 
där brutna stänglar vittnade
om krigets utbrott 
växte muren till skydd.




Fri vers av kath
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-12-21 10:10



Bookmark and Share


  stannar kvar
Den värker mot hjärtat att läsa. Som alltid är dina ord utsökta....
2005-12-21

    Mejja
Denna har så mycket ledsenhet i orden. Och muren som tornar upp sig sedan....känner så väl igen den...
2005-12-21

    Bodil Sandberg
Det här är en mycket stark text...känner krigets vindar i nacken...
2005-12-21

    ej medlem längre
Den här är jättefin, i äkta Kath-stil.
Gillar orden, vill läsa om den flera gånger
2005-12-21

  edey
oj, du fick mig att tappa orden! otroligt gripande!
2005-12-21

  Rachel Roth
Denna text berör mig oerhört starkt
stannar upp och det gör ont
så kompakt och precist
inget överflödigt ord
tack så mycket
för att kunnat
få fram denna
2005-12-21

  Markattan
Du målar upp otroliga bilder med dina, trots allt, ganska fåordiga rader.
En bra text med mycket tyngd.
2005-12-21

  rebecca d VIP
mycket bra formulerad: en psykisk försvarsmekanisms framväxt skildrad i poetisk form..
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath