Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

 




När vi är nära

 

när vi är nära

när vi är nära men ändå inte                  

när vi pratar  utan att vi hör             

när du lyssnar                                             

hör andetag                                                 

snuddar vid längtan

i din oändliga värld

när du brinner

och jag andas

är vi

långt borta

men ändå

så nära

när du vänder dig om

ser jag

din dröm

och den är vacker min vän.






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-18 20:03



Bookmark and Share


    Buske
Vacker ! Bra
2011-04-19

  TT
...sista raden är fantastisk...hela texten är riktigt väl skriven men sista raden lite utöver...så vackert skrivet...mycket bra!!!
2011-04-19

  Lena Själsöga Keijser
mycket mycket fin
sannhet ljuder
2011-04-18

    ej medlem längre
Bra !
2011-04-18

  Anira
Vackert♥
2011-04-18

    Ken Cassel
Fint Ninanion!
:)

Kram
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP