Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Illustration: Håkan Eklund




Sand, sand & ännu mera sand - limerick

 

Beduinen till fots i Sahara
var helt naken och ombads förklara
Jo, jag har en fetish
att i stjärthalvans nish
känna sandkornen flyga och fara




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-18 20:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
alltså, fan, den var kul -
2011-04-20

  © anakreon VIP
Tydligt är att
här friktionen
har fått ange
själva tonen!
Calle
fnissar förtjust
2011-04-18

  Peter Olausson VIP
kul!
2011-04-18

  Aftonvännen
tur att jag inte hade vatten i munnen säger jag bara och är rätt säker på att du förstår :))))
2011-04-18

    Bodil Sandberg
ja dä månde kännas gruvligt ljuvligt** skön limerick!!
2011-04-18

    ej medlem längre
sicken sköning! minns barndomens sandstrandsnich inte bara där bak utan även på mackan:-D
2011-04-18

  thyra
Härligt påfunnet! Skrattar gott! :)
2011-04-18

  filosofian
fint! :)
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP