Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla stund vid vatten och en underbar låt av Steve Hackett gav denna inspiration.....ihop med många ord som inte uttalats under åren.....




Please don´t touch

 

Reflektionerna dansar över vårens milda vågor

där det vinterkylda vattnet

försöker älska med vårsandens sol

och mina tankar dansar i glittret

 

Vem är jag i alla dessa tankar

finns det en kärna

eller är jag som prismat,

en regnbåge som glittrar i solens ljus

 

En tanke föder känsla

mina tankar föder många minnen

jag var ung en gång

nu är jag och ändå inte

 

Sorg fyller mitt hjärta

jag är så mycket mer

än det jag någonsin visat för dig

längtan fyller mitt hjärta med skam

 

I ensamhet sitter jag när vågorna älskar

du sitter bredvid

när tystnaden talar högt

drömmer mitt hjärta om att bli älskat

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 21:08



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Din text berör mitt hjärta. Källan till lycka finns inte utanför oss utan innanför oss. Det vet du. Tvivla inte. Du är underbar!
Om du är rädd – då har du fördrivit Kärleken
Om du upplever den fullkomliga Kärleken
– då har du fördrivit Rädslan. Puss
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP