Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av PetterM :)

Tack!




En del saker

 

Tack! 
Du väcker tankar :)  Som vanligt.
Underbart!
 
:)
En del saker som var betydelsefulla då ,
saknar värde nu 
och en del saker som saknade värde då, 
är betydelsefulla nu.
:)


En del saker som var betydelsefulla då ,

saknar värde nu 

och en del saker som saknade värde då,

är betydelsefulla nu.

:)




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-19 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så riktigt, så riktigt, hoppas att man lär sig prioritera vettigare med tiden :-)
2011-04-19

  Lena Själsöga Keijser
så är det
2011-04-19

    ADI Nehlin
klokord..tyckte om
2011-04-19

    AA VIP
Det är sant. Var tid har sina värden och betydelser. // AA
2011-04-19

    AA VIP
Det är sant. Var tid har sina värden och betydelser. // AA
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP