Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Hjärtetkortet..en man..en kvinna=ihop

Jag och min käre vän...min man..en älskvärd karl
en som jag vet vart jag har
kortet visade ett rött hjärta....passionen var minsann där
och nu beryder det att båda är hjärtligt kär...

lång väg? Jodå...mycket att gå igenom....vad som ska göras eller ej
bara för att röker som upp både klöver och timotej..
men, jag ska lära honom livets läxa...varsamt som det ska heta
hur mycket? ha,ha..det får nog inget veta..

min vän..

älskar vi varandra idag
har nöden ingen lag...
vi ska nog reda ut din eviga rökande...
här ska inte förekomma något krökande.

För då kan herrn ta på sig skorna och artigt lämna rummet...




Fri vers av anita VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-19 19:37



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Starka och vackra ord.
Tycker om ditt sätt att klistra samman orden.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP