Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick står den darrande....sen slår den ut för fullt....




Vårönskan

Stanna tiden!

Låt den skira grönskan

skimra för evigt

i de första morgonstrålarna

då solen dansar

bland nakna grenar

fyllda av livslust

milda vindar

kysser hudens tunna bark

och saven doftar

glittrande passion

Stanna tiden, jag ber




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-20 11:13



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Fint målat vårönskan.
2011-05-20

  PPQ
wow vad du är bra på att skriva
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP