Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

 




Du

Du

Du som värmer min själ.

Du som fyller mitt hjärta med ljus.

Du som är så fin.

Du som tycker om mig.

Du som är så underbar.

Du som får mitt hjärta att slå.

Du

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-20 15:42



Bookmark and Share


  TT
...kärlek...så fin...!
2011-04-21

    Ken Cassel
Ja, du!
Vad ska man svara på det där?
:)

Kramar!
2011-04-20

    AA VIP
Underbart vacker text. // AA
2011-04-20

  Lena Själsöga Keijser
vacker

varm
ljus
2011-04-20

  PPQ
en fantastisk kärleksförklaring
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP