Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärtorsdag

Två mig från vardagen
denna torsdag av rening
gör mig stilla
inför festnatten
för evigt förvandlad

Gör mig lyssnande
genom glammets brus
till stegen av Människa
i sorgen ensam
för Kärlekens skull




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-21 08:51



Bookmark and Share


    Mymlan.
Vackert skrivet. Det är nog viktigt att stanna upp i dessa dagar och tänka efter, och du hjälper mig med det. Tack.
2011-04-22

  Carola Zettergren
Instämmer med föregående kommentator, mycket fint det här!
2011-04-21

  Björn Solum
Äntligen en sant vacker och eftertänksam dikt.
Vckra ord och vackert komponerat.
Tack.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP