Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfredag


Månen har vakat
över din natt
mot den dag
när själva solen
skriker
av vanmakt

ingen vet mer än du
priset på Sann Människa

du älskade den
som sålde dig för egen vinning
du gav hedersuppdrag åt den
som inte kände dig

innan dagen går över i natt
har världen skådat
vad den är beredd att betala
som inte kan svika sig själv






Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-22 09:11



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tänker på det du formulerar - den som inte kan svika sig själv
Som att det finns en nyckel där.
Den som inte kan svika sig själv...
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP