Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bandet Angra har skrivit låten.....och jag har fyllt i orden från mina egna erfarenheter och det jag observerat i livet om andra.....




The Shadow Hunter

 

Vad jagar du käre
när slutade du lyssna på dig själv
i cirklar springer du sen länge
och dina känslor skriker i det tysta

Springer som om du aldrig existerat
du som är så vacker
så kraftfull och full av mod
men dina läppar är tysta

Håller allt i det djupaste djupa
för vem får se dig
när du smyger fram
du finns men existerar inte

Nedtryckt av dig själv
din tro på livet
för du måste vara
det som alla tycker att du är

Du smyger på natten
letar känsla i det djupa mörkret
du vet i ditt hjärta
att stjärnorna fortfarande lyser

När kände du livet senast
du sköra skugga
vågar du möta dig som ser
att du är en vacker själ.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP