Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek :)




Okänd

 

 

tunga

 

 

 

 

 

 

smak

 

 

 

 

 

 

okänd

 

 

 

 

 

 

 

din

 

min 

 

 

 

 

 

som

 

smakar

 

 

 

 

 

som om din

 

 

 

 

 

 

 

vore min

 

 

 

 

 

 

 

lite skoj

 

 

 

 

 

 

 

 

hoj, hoj!

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-06 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjysst!
2011-12-09

    ADI Nehlin
:-) fin..
2011-05-06

  filosofian
Haha lite gulligt!
2011-05-06

    Ken Cassel
Ja, lite skoj ska man ha ibland!
:)
Hi Hi

Kram!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP