Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livscykel av krossat glas

 

Varje ord du mejslar ut från dina läppar

får en skärva i mitt inre att vibrera

splittrade minnen av glas

fotonegativ från dåtiden

 

Känslospår spelas på urgammal LP

raspigt och repigt hör jag åter musiken

minns och gråter nya tårar

i de gamlas spår

 

Tårar rinner längs krossade bitar

smälter samman till en läkande flod

ytan spänns för inre klarhet

där toner bildar kedja

 

Huggen från mejseln knackar fram

ett överlevande hjärta

och när cirklarna sluts

kysser mjuka läppar min själ




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-08 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP