Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Ögon och Drömmars Bubblor



stora blå och vidast öppna
Välkomnande pupiller
söker så mycket mer

än yta

De ser själar
Väjer ej för sorg eller livets fula
men svämmas av Kärlek
i mötet med det nakna modet
hos ögon med den inre sorgen
brinnandes i sina vackra fönster

Min saliv är drömmars såpa
bubblande ström ur glädjemun

flygande färgade drömmar
fläktas till väders
av långa ögonfransar
i smekande lyftande vind

bubblor som brustit
långt före himlen
tas ömt åter av varsam iris
blinkas till tårar
att värmas på tröstande kind

Skänk dina ögons tillit
så är dess drömmars bubblor
Välkomna att dansa bland mina




Fri vers av Ord
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-12-26 00:08



Bookmark and Share


  kärleksbarn
förlåt, crister, men jag suger på fancy-kritik, så här kommer det, á la Malin:
usch vad fint:

Skänk mig dina ögons tillit
så är dina drömmars bubblor
och dina sorgers tårar
Välkomna att dansa bland mina

otroligt tröstande och rogivande!
jättebra!
2005-12-26

  Propella
Ååååå det är så förbannat bra!

"flygande färgade drömmar
fläktas till väders
av långa ögonfransar
i smekande lyftande vind"

Det är sånt här jag önskar att jag själv kunde komma på! Äh.
Jag är imponerad.
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord