Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig.




Jag är.

 

Du finner mig,

i stjärnljuset, 

i galaxer,

bortom intet.

Du finner mig

i mörkret.

Jag är den 

 som viskar,

så ömt,

i någonstans.

Du finner mig,

i hjärtat,

inuti ovanför.

Du finner mig där, 

i kärleken,

där jag bor.

Du finner mig,

där du söker,

där du önskar,

att jag är.

Du finner mig,

när du älskar.

Det är där,

jag är.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-11 01:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
jag är

ser barnet
säga jag vill
jag är

det är
stort

genom att vi vilka skall vara vuxna kan säga jag är
öppnar vi vill in i sund vilja

tack att du är
2011-05-11

  Zelogath
Så vacker, tänk att finna vad man letar efter, där man söker
Tyvärr inte så ofta som man önskar
Positiva ord som behövdes
2011-05-11

  Let it go VIP
härlig - allt är ett
2011-05-11

  TT
...bland galaxer och stjärnor finns något mycket mer nära, äkta och naket i texterna av dig...och det är just det nära, äkta och avskalade som du gör så underbart bra...så också i denna text... som..."du finner mig, där du söker, där du önskar, att jag är"... så bra rader...gillar!!!
2011-05-11

  AgnesP
Åh, tycker om..
2011-05-11

    ej medlem längre
Ljus bärare du är :)
2011-05-11

    ej medlem längre
Vackert.
2011-05-11

    ej medlem längre
Bra !
2011-05-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härligt.
2011-05-11

    AA VIP
Mycket vackert skriftat.
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP