Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några stilla timmar vid ett stort vatten....




Ett ögonblick i kärlek

 

En doft berör mitt sinne

smeker varsamt själens nervändar

dras ned av andetagens fria fall

innan den imploderar i njutningen

medan solen kysser huden till extas

dansar hjärtat till vårens ära

och längtan får fritt spelrum

över havets horisont

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-11 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP