Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av Höst som vägrar släppa taget om min själ ,
trots syreners årliga blommande och barnens återkommande sånger om den sommartid..



Besök i en grav

Älskade bror..

besöker dig idag
denna dag av pudersnö och vinter
kryper ned i sandjorden i ditt rum
drar täcket av svart granit över huvet
och låter nysnöns filt täcka oss båda

Vet du Conny jag når dig bara i drömmarna
då jag vet att du möter mig var natt
så som du gjort hela Hösten
denna Höst utan ljud
som varat sedan 2002

Vad jag skulle önska och be dig om
Kära bror..
Då du vet att du är välkommen var natt
är att låt där i våra möten finnas skratt
inte bara blod ,mord ,död och slakt



"Now the hardness of this world slowly grinds your dreams away
Makin\' a fool\'s joke out of the promises we make
And what once seemed black and white turns to so many shades of gray
We lose ourselves in work to do and bills to pay
And it\'s a ride, ride, ride, and there ain\'t much cover
With no one runnin\' by your side my blood brother"

B.Springsteen




Fri vers av Ord
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-12-26 13:11



Bookmark and Share


  Propella
Nu fick du mig att gråta *snörvlar*

"besöker dig idag
denna dag av pudersnö och vinter
kryper ned i sandjorden i ditt rum
drar täcket av svart granit över huvet
och låter nysnöns filt täcka oss båda"

Det är så vackert att det gör ont.
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord