Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord; Du kan fortfarande konsten att få din mamma alldeles förtrollad

Med en näpen liten näsa och två små mörka blanka ögon såg du på mig första gången. Jag insöp din mjuka doft och lade alla små detaljer på minnet, gropen i hakan och rynkorna i din panna när du gäspade. Din hand grep om mitt finger och mitt hjärta hoppade bungyjump i bröstet.

 

Nu har ditt fjuniga hår blivit längre, kraftigare och ljusare. Gropen i hakan är fortfarande kvar om än inte så tydlig längre. Ditt skratt får mig att glädjas med dig och fortfarande hoppar hjärtat bungyjump, när du klättrar på bokhyllan, du min allra dyrbaraste skatt i livet.




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 829 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-26 16:11



Bookmark and Share


  Wäppling
Helt underbart skildrat, får mig att längta till mina framtida barn!
2005-12-27

  Ola Rydberg
härlig man kan känna kärleken
igenom skärmen
2005-12-27

  Dan Linder
jättefin skildring av kärleken till ett barn och dess utveckling. det här spar du väl och visar honom/henne om några år????
2005-12-27

  Cris
Vad härligt skrivet. Ja, de kan få en att hoppa bungyjump lite då och då och det är underbart.
2005-12-27

    Sara Se
Jättefint och rörande skrivet!
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman