Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

 


jag minns


din blick





underbar

djup





du smekte

mig



varm

 

 

 i

ett ögonblick

 

 

 

 

 

 

men det kändes

 

 

 

 

som en evighet




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-18 15:35



Bookmark and Share


  Let it go VIP
få ord med ett stort innehåll, magnifikt, rörd i ett ögonblick, tack
2011-05-19

  mare VIP
Precis så, känner igen ;)
2011-05-19

  Lena Själsöga Keijser
mötesskönhet
mötesskapandevackert
2011-05-19

  Zelogath
Du skriver så fint om din äkta kärlek
It takes me back to better times
2011-05-18

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-05-18

    ej medlem längre
Låter som ett bra minne !
2011-05-18

    Ken Cassel
Klart att jag gjorde, Ninanion!
Hi Hi

Kram på dig!

Ken
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP