Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnär

 

 

När du målar mig,

så som bara du kan måla,

penslar du inte bara på min yta.

Du målar även mitt inre,

med heta, varma färger.

När du penslar över

mina små

skavanker,

älskar du hett,

det som är vackert 

hos mig.

När du tar fram,

det vackraste i mig,

det är då jag ser,

hur du ser 

på mig.

Det är då

jag förstår,

att du älskar 

mig så hett.

Du ser det

som ingen annan sett.

Mer än någon annan

älskar du mig, utan vett.

Det är då jag förstår

vad kärleken är.

Ja, jag förstår 

att jag är 

dig så kär.

Jag älskar

att vara

dig kär.

Älskar dig.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-05-18 17:50



Bookmark and Share


  Let it go VIP
som en källa av kärlek - underbart! får en verkligen att längta efter att bli sedd, den kändes och det kändes gott!
2011-05-23

  mare VIP
Fin målning om kärleken ;)
2011-05-19

  TT
...den som målar kärlekens färger kan aldrig måla fult...brinnande och glödande text som ångar av sensuell känsla...gillar mycket!!!
2011-05-19

  Lena Själsöga Keijser
skönhetens samvaro
samskapande
2011-05-19

  Zelogath
Tar mig tillbaka till den tid då jag fick vara en
Kärlekens konstnär
Där jag älskade varenda skavank, som du säger
Hos min älskade
Jag önskar att jag hade fått höra
Precis de orden du skriver
Så himla vackert
2011-05-18

    AA VIP
Vacker och underbar text.
2011-05-18

  Linda CH VIP
Att älska någon för den han/hon är, utan att förändra och döma och ge den andra positiv energi är en stor konst. Vackra tankar förmedlar dina ord!
2011-05-18

  Helena Tomasson
Visuell dikt. Jag menar man kan nästan se vad skriver du om...
2011-05-18

    vilgot hellros
väldigt vackert
2011-05-18

    ADI Nehlin
vackert...skönhet är i betraktarens ögon..:-)
2011-05-18

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-05-18

    Ken Cassel
Åh, så tjusigt, Ninanion!
Dmälter som is!
:-)

Kram på dig!

Ken
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP