Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårt?

 


du tog


utan att

 

jag gav





 

 

du stal

 

det

 

som var

 

mitt


 

 


 

hur

 

 

kunde

 

 

du?

 

 

 

 

 

 

 

 det kändes

 

 

 

hårt

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-19 20:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ofta håller vi åter det vi upplever
i de stunder detta sker

vi borde lugnt stilla
förtälja
hur vi upplevde

vad
vi upplevde
2011-05-21

    AA VIP
Kränkning, att gå över gränsen och såra är en styggelse. Bra beskrivet.
2011-05-21

  Delilah Juno VIP
Man måste vara stark och våga stå emot och inte blanda ihop kränkning och kärlek
2011-05-20

  Elwania
Nu tid av Läkning
2011-05-20

  TT
...denna kan man tolka på så många sätt...vilket är en enorm styrka hos en text...jag kan läsa den på så många sätt...tycker om djupet...bra diktat...gillar!!!
2011-05-20

    ADI Nehlin
berör..förstår känslan
2011-05-19

  Marja-Liisa Koski VIP
Tvi, vilken Pelle Jöns!
Kram!
ML
2011-05-19

    ej medlem längre
Kortfattad högst förståelig indignation!
2011-05-19

  Per Blomqvist
Jag tar utan att ge men idag så ger jag en applåd!
2011-05-19

    Ken Cassel
Nä, det var inte snällt!
:)

Kramar!
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP