Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över de nedlagda svärden

 

 

åh, du svävar
som ett midsommarnattsväsen
in och ut ur mina drömmar
väver lugn ur oros garn

stundens mjuka form
föder stilla bilder
ur dina händer

och jag öppnar mina portar
för dig att passera
över de nedlagda svärden




Fri vers av kath
Läst 207 gånger
Publicerad 2005-12-27 09:29



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fulländat vacker är allt jag kan säga just nu...
2005-12-27

  rebecca d VIP
fick tårar i ögonen när jag läste den.. vackert, flera bttnar: det vackra. de nedlagda svärden som talar om nedlagd strid och dess speciella frid. bara om alla dimensioner får finnas med..
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath