Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetande


Dina händer
vet
var min smärta sitter

dina armar kan
var min kropp
kräver dig

dina fötter
känner till
lösning

utan motstånd
överlämnar jag mig
till gränslös medvetenhet







Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-20 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP