Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Söta Anna


Snön yr och jag håller i mig för att inte ramla
Upp i skyn landar dig nere hos mig
En dröm för hon kan inte vara sann
Nyp mig i armen anna
För du är för underbar för kunna vara sann
Lilla söta anna

Anna lilla söta anna
Jag svimmar och jag stammar
För du kan inte vara sann
För underbar och mitt hjärta ut balans
Nyp mig i armen baby
Jag måste drömma
För du är för underbar för kunna vara sann
Lilla söta anna

Jag rycker ut mitt hjärta ut min kropp
Håller det i handen och ger dig
Det och säger att det är ditt
Målar världen röd efter ditt namn
För du är för underbar för kunna vara sann
Lilla söta anna




Fri vers av Lilla trollet
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-12-27 20:21



Bookmark and Share


  Wretling
Kanske beror på att det är jag som skrivit det Jan :)
2005-12-30

  Jan banan
Awwh, fast är det inte lite konstigt att skriva så om sig själv?
Nog allt stämmer det nog *fniss* men en då.
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet