Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

steg mot morgon

 

 

över den skuggade delen av mig
låter jag ditt ljus falla
i natten där vinter råder

doften av din hud
smeker min frusna längtan

och jag ber dig att följa
i mina nakna steg mot morgon

 




Fri vers av kath
Läst 201 gånger
Publicerad 2005-12-27 21:07



Bookmark and Share


  Frida Fredriksson
Det är så vackert. Du skapar en fin stämning. En dikt som lyser upp i vitermörkret. Bra skrivet..
2006-01-12

  Anna H
Vackert! Tänk att våga släppa in någon att lysa upp och se de mörkaste delarna av ens egen själ. Det är stort! Fint skrivet!
2005-12-27

  rebecca d VIP
över den skuggade delen av mig
låter jag ditt ljus falla

jag tror det är det vi ska göra...i mötet....fint
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath