Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkysst

 

jag

 

blev

 

solkysst

 

av en ängel

 

och den ängeln

 

är du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-05-29 22:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
innebörden i detta så vackra smycke

är

...underbar
2011-06-01

  Anna*
Suveränt med få ord och fullkomlig innebörd!
2011-05-30

  Rasehorn
Perfekt!
2011-05-29

  Johan Bergstjärna VIP
Solkysst... nytt underbart ord!
2011-05-29

  mare VIP
Låter härligt ;)
2011-05-29

  Stjärnöga
så ljuvligt genialiskt enkel
och kort, ett mästerverk..
totalt underbar..
2011-05-29

  Lisa Höglund
Väldigt enkel, men också väldigt, väldigt fin. Bra jobbat!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP