Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldregn

Älskade

när du skriver

känner jag guldregn

dansa över min kropp

det regnar guldstoft

över min ande

älskade

det är så vackert 

detta guldregn 

av kärlek

det lyser 

som diamanter

diamantregn

i min själ

när dina ord

av renaste guld

sprids

från ditt hjärta

till mitt

berör du

det innersta

i mig

detta guld

lyser  

så starkt

och klart

i mitt

varma hjärta

ja, jag känner att

det regnar guld idag

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-05-30 21:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
regnens vackra sånger skriver du
2011-06-01

  Osvalds_Dotter VIP
Innerligt vackert Om Kärlek,
själslig Kärlek,,
andas andlighet,,
,, som att din älskade
flyttat in i ditt Hjärta,,

,,skimrande vackert =)
2011-05-31

    ej medlem längre
Positivt och varmt ! Bra !
2011-05-30

  mickech
Mycket vacker kärleksförklaring!!
2011-05-30

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt, vackert!
2011-05-30

    Ken Cassel
Fy, fan vad vackert!
Vilken fin hyllning till den som du nu håller så kär
:)
Berörande bra!

Kramar!
Hi Hi
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP