Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trotsa ditt sorgsna hjärta

Snart 17 år, snart vuxen.
Din hjärna redan så förståndig,
din plan växer varje dag.

Såren efter svåra skolår, då
mobbning, utsatthet fick hela
dig ur balans.

Din mamma dig stötta, din mamma
dig älskar. Era hundar gosar du med
som dina älsklingar de är.
Trygghet du finner då hemmets lugna
vrå dig finna.

Alla ser dig idag, du vågar säga dina
tankar, vågar gråta ut trots
rädsla.
Jag så stolt över ditt mod, jag så
stadigt står vid din sida, då du
behöver prata.

Väx nu till den man du önskar bli
den dag dina vingar flyger ur boets
trygga famn.




Fri vers av Filosofen2
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-03 14:26



Bookmark and Share


    AA VIP
Fina ord. Belyser vikten av bekräftelse och stöd från den närmaste omgivningen vid svåra situationer.
2011-06-03

  Herr Funderare
Väldigt fina ord!!
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2