Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst fan är jag avundsjuk

 

 

Du talar om resan till Grekland och avslutningsfika på altan

Jag ställer klockan och tittar på balkongen som är full av bråte




Fri vers av Trädflickan
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-08 22:32



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Knastertorrt! Bra! Tack/A
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan