Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två blir ett..


åååh Suzy !!



Närmar mig sakta dina ögon

som skjuter pirrande rysningar

i ryggens och magens muskulatur

får dem att darra i förväntan

din blick hotfullt sänkt

en oemotståndligt utmanande pose



Där står du tydligt framåtlutad

helt utan att stråla av inbjudan



- Dare me or lose me !



Handsken är kastad

reträttvägar stängda



gläds åt svetten längs min kropp

som får mig att känna mig redo

under mitt lager av hud



Rör mig sakta runt din kompakta

fullständigt ändamålsenliga kropp

utan uns av onödigt trams

blickar stålhålles stolt

trots våra inre skrattande själar



känner den ömsesidiga glädjen

i att utmana och att utmanas

jämlikar, kämpar och styvnackar



vad kommer ur vårt möte

Winner and Looser ?

eller förenade krafter

av den högexplosiva sorten ?



Andäktigt men beslutsamt

gränslar jag din blanka midja

min kropp glider in

och ihop med din



- Start me up !



En underbar befallning

som triggar lusten

att trycka på de rätta knapparna..

..att nå tändningens gnista..



SSKRRAAABBAAPAFFRRAAABLOMM!!!!

..patjoff!..patjoff!..patjoff!..



Gensvaret är omedelbart och hänförande..

vibrationerna från dina båda cylindrar

som i V-form omfamnar din insprutning

fortplantas från underlivet

rakt upp i ryggraden..



din utandning i smällande stötar

min blick glasartat förtjust



..Vi är ett...







*gos* på dig min Suzuki ;-)




Fri vers av Ord
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-29 21:09



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
*gos* på Dig!
He he jag åkte på den också,
alltså Suzy, skulle vilja åka på
din Suzuki, bakom Dig, undrandes
om vi kommer att ligga i graven
lika tätt som när vi sitter på Suzy
och överlever alla de farliga mordiska
omkörningarna, guuuud vad jag längtar
till sommaren efter en sådan tripp...
2006-01-05

  kärleksbarn
jaha, jag fattade inte det där med moppen....*blond* :D aja, bra iafl :D
2005-12-30

  kärleksbarn
vibrationerna från dina båda cylindrar
som i V-form omfamnar din insprutning

fullständigt ändamålsenliga kropp
utan uns av onödigt trams

åh så bra!!!!!
2005-12-30

  Propella
*skrattar*

Snacka om att ta en vändning! Här sitter jag och sensuellar upp mig och så är det om en moppe *fnittrar* (eller ja, motorcykel då). Mycket skickligt, kära herr Ord. Det här är riktigt bra läsning.
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord