Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


hjärtekort..min man..mitt liv...

hjärtekortet vändes...bladet visade en sida
kärleken ska inte svida
han vet att jag har ett liv
han ska veta att det finns inget pin kiv..
inga frågor "är du rädd för mig"..dummaste jag hört..
tror han att jorden är förstört?


min vän...

jag har nästan förklarat en längre tide om detta nu
tro mig, det vet du.
om du vill ha mig? Ha,ha..då kan herrn artigt vänta på ett svar.
sms kan vara det enda jag har
ska jag behöva ge herrn i fråga ett gått råd?
skaffa sig nål och tråd..
nu ska jag åter igen vända på mitt kärlekskort
det går ganska fort..

aha! vi ska sålunda bli ett par?
då är det bäst att han är artig och rar
om inte det..kan han be mig om föråtelse om kärleksbud..
men vi ska inte till källarud
nix.nix,nix...till ett ställe där man kan umgås som man ska göra
och inget för varandra förstöra..

lär fick han sig dagens läxa.


Puss på kinden!




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-15 19:35



Bookmark and Share


  nalltuss
I dessa hjäterkorts-dikter får du fram att rökare får man stå ut med men inte moralism frågvishet och alkohol. Lycka till med den som det är ämnat för. Trevlig läsning.
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP