Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar

 

Jag skiter i om du säger att jag är stark

alla jävla fasader av kompetens

som fyllt livets alla faser

klibbar som sirap över min krackelerade hud

hatet slår hål på mitt inre

föraktet ruttet som stinkande ägg

pyser ut genom gejserliknande grottöppningar

gömda under lager av lager av vitt smink

leende på ytan

vilse på djupet

sitter jag och skriker av ensamhet

bland krossade speglar

övergiven för länge sedan

jagad i tomhetens gränsland

på flykt från eruptionerna

 

Håll om mig.....snälla....

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-26 13:02



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Vädjande.....
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP