Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga?

 

fråga?

och

jag

svarar

gott

jag

kan

och

vill

fråga?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-02 11:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hej Mangal!

Det här är mitt svar på din härliga fråga...

Ja, vad skulle jag fråga då?

Jag har så många frågor...

jag skulle vilja ställa...

Hur kan jag få alla människor
att älska varandra
varje minut,
i varje andetag,
i varje sekund?



Hur kan jag få människorna att förstå,
att livet blir kärleksfullt,
om alla älskar och tar hand varandra?


:)
2011-07-02

  Ninananonia VIP
Tack TB för din fråga...

Här har du mitt svar.. :)
vad tiden är för mig...

Tiden är det den är
här på jorden
den är många saker
den är något människan skapat
som är olika
på olika platser på jorden
den har olika betydelse för olika människor och människogrupper här på jorden
i väst använder vi tiden som ett mätinstrument
ja en regel att följa passa och anpassa sig efter

men i rymden finns ingen tid
där är man bara i en evighet

tiden är en begränsning som skapats
för att vi människor ska kunna födas, leva, utvecklas, dö

återfödas på nytt

lära oss mer för varje liv

om man går utanför sig själv
så ser man detta klart och tydligt
man ser att allt sker i slowmotion
men ändå inte..
man ser allt som en film som man kan spola
fram och tillbaka

tiden är

tiden är det som gör människan hel...
2011-07-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vad är tiden
för dig?
2011-07-02

  Mangal VIP
Om du stod inför en mästare som kunde svara på alla frågor, vilken fråga skulle du då ställa?
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP