Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det låter?

Det låter så enkelt

det där du sa

 

det du skulle göra

om du var jag

 

ja det låter så lätt

 

så enkelt 

när du säger det

 

men är det det?




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-04 19:32



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, så enkelt är det
Varför förstora alla tankar ända tills det bara blir till något negativt
:)
Hi Hi

Mera kramar!
2011-07-04

    ej medlem längre
Alldeles för enkelt att säga vad man skulle göra i den eller situationen när man är på betryggande avstånd, dvs det inte angår en själv.
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP