Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting?

 

Ingenting är sant?

 

ingenting?

 

för allting

kan ju tolkas på olika sätt

av olika människor

 

min sanning

är inte din

och din sanning

är inte min

eller hennes

eller hans

 

den bara är

det den är

 

Är den någons sanning...?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-01 18:59



Bookmark and Share


    AA VIP
Viktiga ord. Finns det någon sanning. Alla bär vi på vår egen sanning beroende på vår position i rummet. Som människa är det viktigt att samlas runt något gemensamt. Det ger tillhörighet och känsla av att ingå i ett sammanhang.
2011-07-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Svårt att veta om man vet.
Tur att man kan tro!
2011-07-02

  Osvalds_Dotter VIP
viktiga ord,
sanna ord.

Vi tom känner smärta olika,
för hur kan man veta "hur" ont det gör
att uppleva saker och ting...

Vi har varit med om liknande situation,
man har förståelse.
Men att säga "jag vet hur du känner".....
gör man det?

Individens egna sanning,,
Ingenting,,
kan vara,,

någonting.
2011-07-01

    Ken Cassel
Instämmer med Annika!
:)

Kram!
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP