Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel




Jag ville

 

Jag minns dig,

 

som då .

 

 

 

 

 

 En dag,

 

som alla andra dagar.

 

 

 

 

 

 Den dagen,

 

dagen då jag mötte dig,

 

 då du blev min

 

och jag din.

 

 

 

 

 

 

Jag minns dina ögon,

 

så djupa,

 

som vallgravar.

 

 

 

 

 

 

 

Jag kände dig,

 

trots att jag inte kände dig.

 

 

 

 

 

 

 

Jag kände igen,

 

det som var du.

 

 

 

 

 

 

 

Du var så vacker,

 

som en dröm,

 

med din blick,

 

jag aldrig glömmer.

 

 

 

 

 

 

 

Jag såg,

 

djupt in,

 

bakom ridåerna,

 

in i hjärtat ditt.

 

 

 

 

 

 

Jag  kände dig så väl.

 

 

 

 

 

 

 

Jag ville vara,

 

din,

 

 

 

 

älskade,

 

 

 

 

 

 

 och det var jag. 

 

 

 



 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-01 00:21



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
Vackraste jag läst på länge, bokmärker direkt! :) Verkligen jättebra skrivet, jag känner igen mig på varje rad
2011-07-01

    ej medlem längre
vad fint..
och avslutningen
ännu finare. :)
2011-07-01

  Rasehorn
Vilken underbar text!! denna dikt får mig på tankar om en gammal vän .. tack för det : )
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP