Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän




Död?

Dina ord

dina handlingar

dina hån

fyllde mig med

död

kärlekens död

dagen

då kärleken till dig dog.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-01 12:08



Bookmark and Share


    Cbastian
En text som berör.
2011-07-01

  Maj-Lis VIP
Javisst...känns de så
2011-07-01

    ej medlem längre
stark, berörande text
som beskriver känslan
(får igenkänningskänsla)
så tydligt.. ack så tydligt..
ja phew.. och ack
vilken känsla...
2011-07-01

    ej medlem längre
Sorgligt att vara med om det, gör ont i åratal . . .
2011-07-01

  ExtraordinaryMe
Väldigt starkt, väldigt bra
2011-07-01

  mickech
Mmm bra skrivet Nina!
2011-07-01

    ej medlem längre
Känner så väl igen känslan. Det ger mig rysningar!
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP