Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultron

Minns när jag var liten

det var sommar

vi var i våran sommarstuga

jag och min vän 

gick längs vägkanten

vi plockade smultron

och trädde på dem

på ett långt grässtrå

sen när vi kom hem

åt vi dem

tillsammans med

socker och grädde

och det smakade

så fantastiskt gott 

 

ja det smakade sommar 

 

underbar sommar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-01 21:20



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Att lyckas trä smultron på ett strå och ta med det ända hem...
är en stor viljestyrka som jag nog aldrig mäktade med.
Jag kanske hann trä upp 2-3 smultron, innan de snabbt försvann,
i något ögonblick, då jag inte hade koll på mig själv.
2011-07-02

    Ken Cassel
:) Tjusigt!

Kramar!
2011-07-02

  Linda CH VIP
Underbara barndomsminnen! Frammanar nostalgi.
2011-07-01

  Osvalds_Dotter VIP
Genom din text minns jag.
Jag minns,
förnimmer,

kastas tillbaka i tiden
30 år,

är tillbaka på smultronstället,
smakar,
njuter.

Tack för dikten,
den väckte mig,
och smakade Gott!
2011-07-01

    ej medlem längre
Du beskrev din text som ett vackert vykort.... jag såg allt de du sa i vackra starka färger... Vad fint Nina :)
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP