Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade




Andas mig




Mitt hjärta slår

hårt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag känner dig

under min hud

min solbrända hud

 

 

 

 

 

 

 

du är här

 

 

 

 

 

 

 

jag kan känna dig

hur du pirrar

hur du far runt i min kropp

hur dina andetag känns

när du är

så nära

 

 

 

 

 

 

i mitt hjärta

dunkar du

smälter du bort

alla tvivel

som någonsin funnits

 

 

 

 

 

 

en låga brinner så klar

så självklar

och jag känner

hur jag ler

inombords

 

 

 

 

 

 

 

hela jag 

för jag är verkligen hel

ja jag är hel

för du har gjort mig 

till den jag är

hel

inte längre ihålig

 

 

 

 

 

 

 

 

när dina kyssar

stannade kvar på min hud

långt efter att du hade nuddat mig

visste jag

det självklara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

du är allt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

du är allt

allt jag drömt 

drömt om i hemliga drömmar

allt jag trodde var menat för andra

var menat för mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

åh om du visste

kände

det jag känner nu

när jag sluter mina ögon för natten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

om du bara visste

vad jag känner för dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag vill dricka dig hel

jag vill andas dig 

älskade jag vill bara känna 

hur du andas i mig

 

 

 

 

 

 

 

 

din blick har bränt mig förevigt

ja du har brännmärkt min hud

under stjärnhimmelen

då när du andades i mig 

och jag i dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

då när vi möttes

i själarnas djup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag ser ditt ansikte framför mig

du är allt jag vill ha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

allt

älskade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andas mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bara andas mig








Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-02 00:25



Bookmark and Share


    maija tuori
Så underbart vackert ...påminner "Högvisan "
2011-07-02

    ADI Nehlin
mmm, vackert
2011-07-02

  Niclas Petersson VIP
Brännande vackert.
De långa mellanrummen mellan formuleringarna skapar en extra dimension. Gör dem till sina egna och ändå i en helhet. Snyggt.
Gillar.
2011-07-02

  Mow Dean VIP
Vackert skrivet - vackra ord - vackra tankar.
Tack!
2011-07-02

    AA VIP
Vackert...Nina....Det var mycket känsla och passion.
2011-07-02

  Heavenisaplacenearby
Man blir varm av känslan du förmedlar :)
2011-07-02

    ej medlem längre
Åh så vackert.
Nu kan jag somna.
2011-07-02

    ej medlem längre
Vackert Nina !
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP