Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening som kan tyckas vara så svårt och ogästvänligt stundtals..




Livet?

 

 

 

 

 

Så enkelt det är...?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När man inser...?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi lär varandra att älska?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I själarnas djup?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-02 12:38



Bookmark and Share


  Zelogath
Man försöker lära att älska
För både den andra och en själv
Men det är tydligen lättare att svika än att älska i dagens samhälle..
Man blir alltid bränd
2011-07-03

    AA VIP
Vackert. Man drunknar i djupet....AA
2011-07-03

  aol
ja i levandets alla stunder tickar hjärtat, gillas
2011-07-02

    Ken Cassel
Livets mening är att fortplanta sig så mycket som möjligt för att bara låta sina vilda och goda gener
göra verkan i framtiden
Frågan är ändå om jag är där då!!
:)

Kramar!

Ken
2011-07-02

    ej medlem längre
djupt men kort
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP