Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man älskar

som jag älskar




Ja det är så det är

 

 

 

Jag älskar

din röst

 

 

 

jag älskar den

 

hur den säger mitt namn

 

 

 

hur mjukt den smeker

 

smeker fram ord

 

 

 

ord som värmer

 

värmer när du rör vid min själ

 

 

 

din röst berör 

 

berör i varje varje cell

 

 

 

 

i varje liten del

 

av det som är jag

 

 

 

och när jag hör den

 

vill jag bara rusa in

 

 

 

 

in i din famn

 

och känna

 

 

 

 

känna hur det känns

 

att vara älskad

 

 

 

 

älskad av dig

 

dig som jag älskar

 

 

 

älskar så

 

så hett

 

så passionerat

 

 

 

och du vet 

vet hur jag känner

 

 

 

du vet det 

det jag älskar

 

 

 

och det jag älskar

är du

 

 

 

ja det är så det är

 

 

 

för du och jag vet

vi vet att vi älskar

 

 

 

ja det är så det är

 

 

 

jag älskar dig

 

 

 

älskar dig

 

 

 

älskar

 

 

 

dig

 

Ja det är så det är

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 23:09



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Vackraste

du andas dina kärleksord
vackra seglande molnblad

det är en fröjd möta dem
2011-07-07

    Ken Cassel
Ja, det är som det är, trots att jag inte behöver gilla läget, som det är
Allra helst då vi nu är två män som bara råkar att älska en och samma kvinna

Så säg mig, min älskade!
Tror du att han kan simma?!
Hi Hi

Förlåt, Ninanion!
Jag skenade visst i väg där
Men så är det också dig, som bara håller så kär
Som värsta stalkern
Asg
Hi Hi

Kramar i massor ifrån mig, till dig!

Ken
2011-07-04

    ej medlem längre
Fint , och härlig låt , med en då ännu
oförstörd Whitney Houston !
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP