Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel kväll min vän

Ikväll hade jag verkligen
verkligen behövt dig
dig min vän

som vän och sällskap
sällskap att få huvudet mindre snurrigt
snurrigt från tankar och ångest
ångest pga det som hänt häromdagen

häromdagen sa du hur gärna du vill ses
ses när du skulle hit till stan ett par dagar
du skulle träffa någon
handla grejer
innan du skulle upp till sommarjobbet igen

men du var för trött efter förra kvällen
så du ville vila först
sen hellre se vm-fotboll på tv hemma
varken bjuda mig över eller komma över
ikväll min vän
när jag verkligen behövde din vänskap
kändes den avlägsen

ska inte fråga dig
ska försöka komma ihåg att inte fråga dig
om att ses igen eller när
helt klart trivs du i annat sällskap bättre
och det är bara fint
men lova mig inget mer
inget du inte kan eller tänker hålla
Jag har inte förväntat eller begärt
något som inte en vän kan vara eller ge
kommer fortsätta vara sådan
men om du vill ha något av mig
som din vän
var då min vän med

ikväll
var verkligen fel kväll min vän
att få mig att känna mig bortglömd och sviken
förstår att du har dina prioriteter
vänner eller "vän" du helst vill träffa och vara med
och jag ska inte uppta dyrbar tid
och få någon att känna sig tvungen, trugad eller tvingad...
ja jag är lite ledsen och sårad...
anser mig ha den rätten att känna så
om man verkligen är en äkta vän

det var verkligen fel kväll min vän
just ikväll




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-07 02:56



Bookmark and Share


  Maria T
Visst blir man
lesdsen och sårad
2011-07-14

  Anna Nickolausson
känslorna går genom märg och ben och man riktigt känner hur man tappar vänskapen i ordern du fångade just den känslan vet hur det känns det gör ont så själen skriker och det har du fångat i denna text
2011-07-07

  arja savela
Jag lider med dig, inte lätt att komma i andra hand. Starka känslor väl skrivet!
2011-07-07

  La Magnólia VIP
En text som rör om på djupet! Som talar om vemod och svek ... En verklig vän .. inte bara när man har lite tid över eller när man själv behöver en vän .. kan vara svårt att finna ... Men en verklig vän, är vän på bådas villkor .. finns där när sorgen tar över eller lyckan svämmar över och man vill dela den med någon ...
2011-07-07

  Julio VIP
Vilken stark, och tung tonad text, med mycket känslor
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP