Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan då sommarens under

Sommardoften vidgar sinnena,
tunna sommarklänningen fångar
solens strålar då axelbanden viks
in i klänningen.

Tyget vajar då sommarbrisen
viskar i trädkronorna.
Molnfria himlen låter starka
strålar nå naturens prakt.

Regndropparna fyller
moder jord efter varma
sommardagar.


Långa promenader längs havets
fuktiga stränder lockar sommarlekar
då havets djup lockar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-08 17:13



Bookmark and Share


  Anna*
Du målar skickligt upp sinnliga bilder som har en varm genklang inom! Applåder
2011-07-16

  Ari Viklund
lyssna till havets lockelse
är ett av livets mysterier

i djupet av vattnets källa
bor regnet som vill ge liv

vid stranden är tiden still
för denna längtan är evig
2011-07-08

    AA VIP
Mycket vackert. AA
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2